marți, 30 iulie 2013

Anunturi online pe autodel

Utilizarea internetului capata o tot mai mare amploare, ceea ce duce automat la mutarea a tot mai multe afaceri in mediul online, pentru ca omul sa nu mai piarda timp pretios umbland din magazin in
magazin, din taraba in taraba, din targ in targ, in cautarea celor mai bune oferte de pe piata. Ziarele tiparite sunt tot mai putin cautate, asa ca anunturile din online cresc de la o zi la alta. Tot mai multi romani aleg sa faca tranzactii online sau macar sa se informeze inainte cautand pe internet.
Probabil stiti deja ca nu mai este necesar sa mergi la un targ auto pentru a afla ce se mai vinde si la ce pret. La fel de cunoscut este si faptul ca acum oricine are posibilitatea de a-si posta anunturile de vanzare sau cumparare pe site-urile de specialitate, care in general nu percep nici un fel de taxa pentru a primi aceste anunturi.
Abia in momentul in care iti doresti ca anuntul tau sa fie evidentiat printre celelalte, sa fie plasat in fruntea listei in categoria la care se incadreaza, se percepe o mica taxa. Din cate stiu, multe ziare tiparite fac acelasi lucru si toata lumea este multumita. Avand anuntul pe prima pagina, bine scos in evidenta, ai mai multe sanse sa iti rezolvi repede problemele, sa iti vinzi marfa sau sa gasesti ceea ce te intereseaza.
Cand iti doresti sa vinzi masina, cea mai buna solutie este sa dai un anunt evidentiat pe un site de specialitate, platind o suma modica. Oferta pe care o faci ramane pe prima pagina, ti se permite sa pui poza si astfel iti cresc sansele ca masina ta sa fie vazuta inaintea altora de acelasi fel. Aici poti vedea lista preturi anunturi masini online, poti alege optiunea care crezi ca ti se potriveste cel mai bine, ba chiar iti poti prelungi perioada afisarii, in cazul in care consideri ca mai este necesar.
Deocamdata, plata se poate face doar prin card, insa in curand va fi implementata si posibilitatea de a plati prin sms. Dealerii vor putea negocia preturile, iar anunturile devin active in mai putin de 24 de ore de la efectuarea platii. Pentru mai multe detalii, accesati linkul de mai sus, studiati lista de preturi si folositi formularul de contact gasit in josul paginii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu