luni, 12 august 2013

Cauti o scoala de dans?

Daca va numarati printre cei care sunt in cautarea unei scoli de dans, atunci articolul meu va va duce direct acolo unde trebuie. Tot mai multi oameni sunt interesati de dans, ca mijloc de recreere, ca pe o
modalitate de a-mi mentine corpul sanatos fara sa depuna efortul cerut la o sala de forta, ba unii ajung sa isi doreasca tot mai mult si atunci cauta sa isi perfectioneze stilul de dans deja cunoscut.
Indiferent in care categorie va integrati, cand porniti in cautarea unei scoli serioase dans trebuie sa luati in calcul cateva aspecte importante:
-O firma serioasa nu accepta niciodata mai mult de 15 cursanti in cadrul unei grupe. Nu v-ati dori sa fiti intr-o multime de oameni de care instructorul nu are timp sa se ocupe, nu-i asa? Este exact ca la gradinita, la scoala, la un oricare alt curs: cu cat sunt mai putini elevi in clasa, cu atat ii este mai usor profesorului sa se dedice fiecaruia in parte, sa fie atat la greselile pe care le face si sa i le corecteze.
-O firma serioasa va avea intotdeauna podele pardosite cu parchet si nu cu gresie, care este periculoasa, mai ales pentru dansatorii fara experienta. De asemenea, nu vor lipsi oglinzile. Este greu sa inveti a dansa, daca nu te poti vedea in timp ce faci anumite miscari.
-O firma serioasa va va face dovada ca functioneaza legal, oferindu-va un abonament care sa contina dovada fiscala a platii. Nu ii imbogatiti pe cei care nu isi platesc taxele, nu va lasati pacaliti de preturile foarte mici. Este posibil sa fiti luati in ras, este posibil ca instructorii unei firme ce functioneaza ilegal sa nu aiba nici un fel de pregatire in domeniu.
-O firma serioasa va poate integra intr-o grupa la care puteti merge cu intreaga familie (sot/sotie si copii) sau intr-o grupa in care invata doar adulti, in functie de dorinta dumneavoastra.
-O firma serioasa va poate oferi lectii de dans pe termen lung, dar si sedinte pe termen mai scurt, daca aveti nevoie sa invatati rapid cativa pasi de dans pentru o petrecere importanta, de genul nuntilor. Este stiut faptul ca tot mai multe persoane isi pregatesc din timp nunta exact cum vedem prin filmele americanilor, repetand anumite secvente, dar si invatand, atunci cand este cazul, cativa pasi de dans absolut necesari. Parca nu are farmec nunta la care nici macar mirii nu stiu sa danseze, nu-i asa?
-O firma serioasa va va primi la lectii in conditii de igiena si siguranta maxime. Nu acceptati sa fiti instruiti in locatii care nu au vestiare incuiate, bai separate pentru femei si barbati sau care nu au monitorizare din partea unei firme de paza.
-O firma serioasa va alege o locatie centrala, la care sa se poata ajunge usor din orice capat al orasului. Nu vreti sa ajungeti gata obositi la intalnirea cu instructorul si colegii de dans, sunt convinsa. Nici nu doriti sa traversati intreg Bucurestiul la intoarcerea acasa... :)
Daca sunteti in cautarea unei scoli de dans serioase, care sa indeplineasca toate aceste conditii, nu va ramane decat sa intrati pe latino time si sa folositi formularul de contact gasit acolo. Va doresc succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu