marți, 6 august 2013

Cazare ieftina in Sinaia si Eforie Nord

Multi sunt cei care isi pregatesc din timp concediul, care se ocupa pana in cel mai mic amanunt de tot ceea ce le-ar putea oferi o vacanta de neuitat, insa si mai multi se reped spre prima oferta care le iese
in cale, fara sa se sfatuiasca cu nimeni, fara sa caute si alte optiuni, pentru a scuti niste bani si a petrece cateva zile minunate in conditii optime. Nu de putine ori mi s-a intamplat sa ascult povesti ale unor oameni nemultumiti de cheltuielile exagerate din concediu sau de cazarea care lasa de dorit.
Pentru ei, dar si pentru cei care ajung aici intamplator, am ales astazi sa va vorbesc despre doua dintre statiunile-perla ale tarii noastre, locuri primitoare, de o frumusete renumita pana si peste hotare, statiuni pe care trebuie sa le vedeti macar o data in viata, sa va plimbati prin ele macar cateva zile, pentru a le descoperi comorile.
Sinaia- cea mai frumoasa statiune de pe Valea Prahovei isi intampina turistii zambind din varf de munte inverzit, le zambeste mandra, trimitand spre ei un aer pur cu miros de brad si ii invita sfioasa sa viziteze Castelul Peles, Pelisorul si manastirea ce ii poarta numele, Sinaia. Sinaia le ofera turistilor multe posibilitati de a se distra, dar si trasee montane pe care sa isi incerce fortele si sa isi incarce bateriile.
Aceasta statiune nu poate fi vazuta si iubita intr-o singura zi. Trebuie sa o vezi noaptea, sa ii iei pulsul, sa o simti cum tresare si cum se trezeste. Pentru asta, ai nevoie de cazare in sinaia, nu-i asa? Sinaia, Perla Carpatilor, stie cum sa isi atraga turistii si cum sa ii faca sa revina in vacante. Aici poti gasi cazare ieftina in vile si pensiuni curate, cu diverse facilitati, pentru a acoperi toate gusturile si toate buzunarele. Trebuie doar sa dati clic pe linkul de mai sus, pentru a gasi optiuni pentru gustul si nevoile fiecaruia.
Eforie Nord- a doua statiune ca marime de pe litoralul romanesc, Eforie Nord este binecunoscuta in tara si peste hotare pentru cele mai moderne centre de fizioterapie din tara, dar si pentru linistea pe care o ofera turistilor dornici sa isi petreaca vacanta in familie. Plaja acestei statiuni balneoclimaterice este lunga de trei kilometri si foarte cautata de cei care aleg sa mearga cu copiii, pentru ca trecerea de pe nisip in apa se face lin.
Eforie Nord se deschide fericita atat pentru cei dornici de distractie, cat si pentru cei ce doresc sa se relaxeze sau sa isi trateze diverse afectiuni. La un pas de statiune se afla Lacul Techirghiol, cel mai intins lac salin de la noi, bogat in namol terapeutic. Pe acest lac se afla o baza de agrement unde turistii se pot plimba cu salupe si barci.
Unde ne cazam in Eforie Nord? Unde gasim cazare in eforie nord? Bine-nteles ca cele mai convenabile ca si pret, ca si conditii de cazare, ca si baza de pornire spre plaja si spre lac, sunt hotelurile si vilele situate pe strada Republicii, dar puteti alege si alte locatii pe care le veti gasi usor accesand linkul de mai sus.
Profitati de ultima luna de vara pentru a petrece un concediu de vis intr-una dintre statiunile Sinaia sau Eforie Nord, in functie de preferitele pe care le aveti, la munte sau la mare, dar nu uitati ca uneori este mai ieftin si mai placut dupa ce sezonul turistic se incheie, atunci cand nu mai este aglomeratie, cand soarele nu mai arde cu atata putere, iar preturile scad foarte mult!
Oriunde veti alege sa va petreceti vacanta, eu va doresc sa va distrati si sa va relaxati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu