miercuri, 14 august 2013

Reflexii in oglinda apei

Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti adaposteste Parcul Tineretului, un parc ce arata din ce in ce mai bine, cu fiecare zi care trece. Este curat, ingrijit, ofera multe posibilitati de petrecere a timpului liber. O parte dintre
aleile parcului a fost transformata in piste pentru biciclete si role, o alta parte in pista pentru alergare, dar au ramas destule alei umbroase si pentru cei care vor doar sa se plimbe.
Micutul lac artificial din mijlocul parcului atrage privirile tuturor, ba uneori si persoane dornice sa se racoreasca, desi este interzis acest lucru. Inconjurat de salcii care isi reflecta imaginea in apa, lacul ramane mandru si isi valureste usor suprafata, ca pentru a-si saluta vizitatorii.
Undeva intr-o margine a lacului este celebra insula pe care se tineau candva spectacole. Imi amintesc de noaptea petrecuta acolo, cand am cantat (ce tanara eram!) alaturi de alte sute de oameni la un concert oferit de Stefan Banica Jr, un profesionist adevarat in materie de pregatire a spectacolului. Acum insula poate fi calcata de toata lumea.







 Daca sunteti in cautarea unei oaze de aer curat, de liniste si relaxare, Sala Sporturilor din Ploiesti va asteapta cu portile larg deschise. Exista zone in care va puteti parca masina, zone in care gasiti terase, daca doriti sa beti o bere si sa mancati mici sau hamsii prajite, exista zone special amenajate pentru copii, exista diverse tarabe cu jucarii, cu inghetata, cu floricele de porumb pline de caramel sau sare, vata de zahar si gogosi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu