miercuri, 14 august 2013

Vraja visului

Intins in patul rece al casei batranesti, ce avea peretii coscoviti si covoarele roase pe margine, Eugen privea tavanul imbacsit de praf, incercand sa strapunga bezna noptii, sa isi intinda privirile pana la cerul instelat,
pe care il stia deasupra, ca un inger negru cu priviri stralucitoare. Asa ii erau toate noptile... Vara si iarna, Eugen isi pierdea timpul in pat, infrigurat si mai ales insingurat, visand la vremuri viitoare, la placeri inca nedeslusite bine, la o viata asa cum doar in filme mai vazuse.
Stia ca nu are prea multe sanse, ca soarta ii fusese potrivnica dintotdeauna. Isi pierduse inca de mic parintii, desi tatal inca mai locuia cu el. Dar era mereu beat, mereu absent, mereu nepasator. Mama ii murise cu multi ani in urma, pe cand era copil. Fara ea, lumea lui se prabusise si el nu reusea sa iasa de sub ruine. Ajuns la maturitate, nestiind cum sa isi satisfaca poftele trupesti, infiebantat de doruri mute, se intindea in patul rece si se lasa cuprins de vraja visurilor.
Inchidea ochii si se vedea pe el, dar parca nu era el. Barbatul slab si bolnavicios, timid si fara vlaga, se transforma intr-un mascul viril, cu muschi proeminenti, cu pielea bronzata, cu dintii albi si zambetul provocator. Era intins pe un pat moale, cu ceasafuri de matase fina, in penumbra unei camere parfumate. Degete fine de femeie pasionala il cautau, il atingeau senzual prin locuri in care nici macar nu banuise ca ar putea fi sensibil.
Uleiuri aromate ii imbatau simturile si il excitau, facand ca trupul sa se contracte si sa se destinda la fiecare noua atingere. Degetele curioase coborau si urcau intr-un ritm innebunitor, sani calzi ii atingeau spatele gol, infiorandu-l de placere. Intindea o mana si strangea intre degete coapsa puternica a fetei. Geamatul ei il urca spre paradis, facandu-l sa geama odata cu ea. Erotismul acestei scene ii desfata simturile, il facea sa isi piarda mintile, sa vrea mai mult.
Unsa cu uleiurile aromate ce contineau substante afrodisiace, pielea transmitea prin milioane de receptori dorinta aprinsa de a merge mai departe. Tanara aceasta exotica, cu nurii lasati la vedere, il facea sa uite ca se afla la un salon masaj erotic, ca nu era femeia lui. Barbatul se intoarce cu fata in sus, se lasa mangaiat si framantat, isi simte trupul tot mai tensionat. Face greseala de a deschide ochii pentru o clipa, o singura clipa si vraja visului se destrama.
Barbatul puternic, bronzat si sigur pe el dispare si in locul lui apare iar Eugen, intins in patul rece al casei batranesti. Este tot singur in bezna camerei. Fata care ii facea masaj a disparut, pielea luceste doar din cauza transpiratiei, trupul a ramas incordat si neputincios. Eugen sufera. Suferinta il trezeste de-a binelea si ii da o noua idee. Ce ar fi daca intr-o zi si-ar lua inima in dinti si ar incerca pe viu ceea ce isi imagineaza noapte de noapte, in bezna casei batranesti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu