marți, 17 septembrie 2013

Modele pe unghii

Vazand ca au mare cautare modelele facute pe unghii, am tras doua concluzii importante: 1) as putea da o mana de ajutor fetelor care au nevoie de un strop de inspiratie, pentru ca tot timpul gasesc cate ceva
interesant pe internet (de obicei dupa site-urile americancelor). 2) fetele noastre isi doresc sa fie ingrijite, sa arate bine si sa iasa din multime. S-au dus demult vremurile traite de mine, cand toate fetele isi pileau unghiile singure, isi dadeau cu oja alba sau grena pe ele si considerau ca au facut tot ceea ce era de facut pentru a fi cochete.
Nu spun ca nu erau frumoase unghiile vopsite intr-o singura culoare. Departe acest gand de mine. Inca mai sunt fidela acestui trend. Insa fetelor tinere sau celor care nu isi folosesc mainile prea mult prin apa, le recomand ca macar din cand in cand, daca au talent sau au pe cineva cu talent in preajma, sa isi aseze desene peste oja clasica.
Am gasit cateva modele greu de facut, dar spectaculoase daca sunt pregatite pentru o ocazie speciala. Voi incepe totusi cu modele clasice de unghii, pentru fetele care doresc sa fie elegante fara sa iasa prea tare in evidenta, apoi va voi arata cateva modele deosebite, la care s-a folosit oja permanenta.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu