marți, 17 septembrie 2013

Restaurante in Bucuresti

Vremea iesirilor pe terase a cam trecut, acum ca toamna ciocane cu putere in usi, dar dorinta si obiceiul de a iesi seara din casa a ramas. Nu ne mai putem plimba sub clar de luna, nu mai putem sta pe terase pana
tarziu. Nici macar nu stiu daca mai sunt deschise terasele, mai ales ca ploile reci de toamna s-au grabit sa puna stapanire pe toata tara, insa ceea ce stiu sigur este ca toate restaurante bucuresti sunt deschise, calde, primitoare, elegante si curate si abia ne asteapta sa le trecem pragul, sa ne bucuram de ceea ce ne-au pregatit.
Imi amintesc iernile trecute, cand ne adunam gasca mare si am fi vrut sa stam la taclale seara intreaga, sa mancam bine si sa fumam, dar nu ne induram sa afumam casa nici unuia dintre noi. Solutia era intotdeauna sa iesim la unul dintre restaurante bucuresti, unde mancarea era gata preparata, unde cafeaua era gustoasa si fumul de tigare putea fi taiat cu cutitul, daca alegeam un separeu unde fumatul era permis. Si cam asta alegem mereu, pentru ca toti suntem fumatori. :)
Singura dificultate era de obicei alegerea restaurantului potrivit, in functie de numarul de prieteni care se adunau, in functie de mancarea pe care doream sa o mancam, in functie de tipul de discutii pe care doream sa le purtam, ba uneori chiar si in functie de vremea de afara. Apoi am aflat ca nici macar alegerea unui restaurant nu mai este un lucru dificil, de cand s-a inventat internetul, chiar si intr-un oras mare cum este Bucurestiul.
Tot ce trebuie sa faca omul care vrea sa manance in oras sau sa petreaca o seara linistita, sa serbeze ceva sau chiar sa pregateasca un botez sau nunta, este sa dea clic pe restaurante bucuresti si sa isi aleaga de acolo ceea ce crede ca i se potriveste cel mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu