vineri, 1 noiembrie 2013

Contaexpert- in cautarea unui contabil


Cu totii stim cat de greu este sa gasesti un contabil bun, de incredere, in care sa iti pui toata baza si care sa se ocupe de problemele firmei, sa tina evidenta contabila, sa faca analiza activitatii financial contabile
si, atunci cand este cazul, sa rectifice greselile aparute. Cu cat firma este mai mare, cu atat problemele aparute sunt mai multe, cu atat mai greu ii este unui singur om sa se ocupe de absolut tot ceea ce tine de contabilitate.


In asemenea situatii, ideal ar fi ca lumea sa stie ca o persoana care a acumulat in decurs de 15 ani experienta va fi mult mai utila decat una care abia a iesit de pe bancile scolii, ca o firma de contabilitate serioasa poate face minuni intr-o firma, scutindu-i de batai de cap pe administratori. Daca respectivul contabil sau firma de contabilitate are preturi mici si accepta sa ia parte la controale, atunci veti stii ca ati pus mana pe o comoara si ca trebuie sa depuneti orice efort pentru a-l/a o avea in firma dumneavoastra.

Imi amintesc de o doamna contabila de la una dintre firmele la care am lucrat. Micuta de inaltime, grasa, cu parul valvoi, mai mereu zambitoare, un fel de pumn de fier in manusa de catifea. Desi multi se amuzau de aspectul ei fizic, nimeni nu ii contesta meritele si nimeni nu ar fi indraznit vreodata sa deschida gura in fata ei. Era cea mai respectata fiinta din firma, cea mai atenta si cea de care depindeam toti.

De ce va vorbesc astazi despre contabilitate? Pentru ca imi doresc ca lumea sa stie ca atunci cand o firma are nevoie de un expert contabil, contaexpert.com este solutia ideala. Se ocupa de contabilitate primara, ontabilitate financiara si gestiune, consultanta fiscala, refacere contabilitate, expertiza contabila, organizarea si conducerea deaprtamentului financiar, servicii salarizare, servicii juridice si altele.

Ce este deosebit la contaexpert? Profesionalismul de care dau dovada si preturile foarte mici pe care le practica! De ce sa lucrezi cu primul venit, sa iti dai actele pe mana lui, cand poti apela la cei care au deja recomandari bune, sunt de incredere, au experienta si sunt adevarati profesionisti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu