miercuri, 29 ianuarie 2014

Piese de lego pentru baieti si fete

Cand aveam copilul mic, prima mea grija in zi de salariu nu erau nici facturile, nici aprovizionarea cu mancare, ci jocurile educative, cartile si jucariile
pe care le consideram potrivite pentru baiatul meu. Nu degeaba acum, dupa 20 de ani, multi striga cu putere ca este foarte important sa investim in educatia tinerilor, a copiilor. Lumea incepe sa inteleaga ca orice copil are dreptul la educatie, ca cei sapte ani de acasa nu inseamna numai sa stie sa spuna ”saru-mana pentru masa” si sa isi sufle singuri nasul.

Nu, cei sapte ani de acasa inseamna mult mai mult. In acesti primi ani de viata ne formam copiii, ii ajutam sa invete si decidem ce anume trebuie sa invete. Copilului meu i-au placut intotdeauna piesele de lego si a construit nenumarate lucruri din piesele de lego pe care i le cumparam. Pe atunci erau la moda Pokemonii si un robotel al carui nume l-am uitat. Se straduia sa formeze din acele piese de lego diverse personaje din Pokemon, iar robotelul pe care si-l facuse statea seara de seara langa pat, ca pentru a-l proteja.

Astazi, dupa 20 de ani, aflu ca piesele de lego pentru baieti fac furori, iar piesele de lego pentru fete aduc mult roz, asa cum altadata faceau pokemonii. Si tot astazi as vrea sa ii sfatuiesc pe parinti (fie ca au baieti, fie ca au fetite) sa nu uite ca prin joaca invata copiii ce este viata, ca asa capata indemananre si isi pun mintea la treaba. Pe langa creioane colorate, carti si puzzle, sfatul meu este sa le cumparati piese de lego, daca ele sunt la moda si ii atrag. Se vor juca cu placere si vor invata.

Daca doriti sa comandati piese de lego pentru baieti si fete, clic pe linkurile de mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu