marți, 25 februarie 2014

Cum aleg restaurantul si dj-ul pentru nunta?


Ati incercat vreodata sa le cereti cunostintelor sa va recomande un local bun, unde sa puteti manca bine, intr-o atmosfera potrivita? Stiti cate pareri puteti auzi
intr-un asemenea caz? Eu vad pe facebook destul de des. Fiecare om recomanda restaurantul in functie de experienta pe care a avut-o acolo, in functie de felul in care a fost servit, de amintirile cu care a ramas. 


Dar ce faci cand parerile sunt impartite, cand fiecare om spune altceva despre acelasi local? Cum te decizi? Nu mai bine alegi localul in functie de ceea ce vad ochii tai? Nu trebuie decat sa dai un clic pentru a descoperi o multime de restaurante bucuresti, din care poti selecta ceea ce ti se potriveste in acel moment, in functie de ceea ce doresti, de ceea ce astepti sau chiar de dispozitie. Asa nu iti va parea niciodata rau ca te-ai luat dupa ceea ce le-a placut altora, nu risti sa ramai dezamagit. 

Acelasi lucru putem spune si despre momentul in care ai nevoie de un dj nunta. Nu-ti pierde timpul si nu iti risipi energia intreband in stanga si in dreapta, pentru ca oamenii sunt subiectivi si te pot indruma gresit, in functie de ceea ce le-a placut lor, nu in functie de ceea ce iti trebuie tie. Lasa-te condus de propriile simturi, alege in cunostinta de cauza, pentru ca asa nu vei ajunge sa regreti. 

Important este sa te documentezi din timp si cu atentie, indiferent ca ai nevoie de o seara la restaurant sau de un dj pentru nunta. Daca toate astea au fost deja adunate intr-un singur loc, ca tie sa iti fie usor, nu poti decat sa te bucuri si sa profiti. Dai clic pe unul dintre linkurile de mai sus, studiezi paginile, afli ce ofera fiecare restaurant sau dj, apoi te decizi. Se poate mai simplu de atat?

2 comentarii:

  1. Posibil sa fie cum zici, dar am mai scris si cu alta ocazie: nu prea cred in reclame... M-am ars! Reclama suna perfect dar ospatarii din restaurantul cu pricina au fost... sub orice critica. Poate ar fi trebuit sa ii reclam angajatorului? Poate... dar nu-mi place sa parasc. :) Cine doreste calitate in localul propriu ar trebui sa depuna toata diligenta si sa verifice si modul in care angajatii trateaza clientii... Ca ghid general un site de gen e ok. :) Nu toti trebuie sa aiba ghinionul nostru! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Un DJ chiar as cauta pe site-ul recomandat de-ar fi sa am nevoie! ;) E mai sigur ca nu te inseli si e mai sigur ca poti obtine ce doresti! Despre asta chiar e nevoie, as zice! :)

    RăspundețiȘtergere