miercuri, 2 aprilie 2014

De ce sa iti faci concediul la Mamaia

Romania, ca orice alta tara a lumii, este impartita pe clase mai mult sau mai putin definite, insa absolut reale. In vreme ce unii vor sa epateze cu tot dinadinsul, sa isi faca vacantele in locuri exotice,
ca lumea sa ii admire si invidieze, altii aleg sa se bucure in liniste, alaturi de familie, in Romania, unde inca mai exista locuri frumoase, calde, ce pot oferi tot ce si-ar putea dori cineva.

De ce sa iti faci concediul la Mamaia? Pentru ca este unul dintre cele mai frumoase locuri de pe litoralul romanesc, in primul rand. A fost modernizat in repetate randuri, ajungend acum sa rivalizeze cu statiunile occidentului in materie de confort, de oferte, de tot. Mamaia, desi o statiune nu foarte mare, are totusi capacitatea de a oferi atat linistea relaxanta de care toti avem nevoie cateva zile pe an pentru a ne incarca bateriile, cat si de distractia pentru care unii dintre noi merg vara la mare. 

Sa nu uitam ca plaja din Mamaia este plina ochi de turisti straini, semn ca se ridica la cele mai inalte standarde. Daca mai luam in calcul si faptul ca, datorita agentiei Bookingexpert, ne putem face concediul de vis fara nici un fel de efort, as spune ca Mamaia ramane una dintre cele mai bune optiuni pentru romani. Pentru cei care inca nu stiu, Bookingexpert este o agentie de turism la care apeleaza marea majoritate a romanilor, pentru ca nu le-a inselat niciodata asteptarile, pentru ca atunci cand recomanda un hotel, de exemplu, atunci clar acel hotel este printre cele mai bune din statiune.

Sa luam cazul clubului de vacanta Corabia Piratilor din Mamaia. Este singurul complex de vile din Mamaia Nord care ofera spre inchiriere apartamente duplex de trei stele. Include terasa, peluza si grill individuale si este la numai 250 de metri de malul marii, lucru care atrage ca un magnet turistii. 


Sau frumosul si elegantul hotel Albatros din Mamaia. Aflat in chiar centrul statiunii Mamaia, la 50 de metri de plaja si la numai cativa metri de zona Casiono si de statia de telegondola, cu acces usor la toate atractiile statiunii. Are o multitudine de facilitati, ce fac viata usoara, lasand impresia turistilor ca au ajuns intr-un mini-paradis. 

De ce sa cauti din site in site, din statiune in statiune sau sa nu alegi Mamaia, cand aici totul te asteapta gata pregatit, fie ca iti cauti linistea, fie ca vrei sa te distrezi?
Orice destinatie ai alege, nu uita sa te informezi cautand pe internet portalul Bookingexpert. 



Un comentariu: