marți, 13 mai 2014

Anvelope la promotie

Cand eram copil, in cartierul meu traia o familie atat de saraca, incat nu isi permitea nici macar sa cumpere incaltaminte copiilor. Noi toti ne miram vazand cum mezinul familiei mergea intreaga iarna descult prin zapada, cu talpile inrosite de ger,  infasurat intr-o haina mult prea larga pentru el,
probabil capatata de la cineva. In jurul meu, batranele sopteau cu naduf: astia nu se imbolnavesc, desi umbla desculti si dezbracati, ca sunt caliti de mici, iar ai nostri stranuta de la prima adiere de vant. Se inselau, dupa cum ne-a dovedit mai tarziu viata. Nimeni nu isi poate permite sa umble descult, fie iarna, fie vara, daca vrea sa se mentina sanatos.

Acest lucru este valabil si pentru masini, nu doar pentru oameni. Va puteti inchipui o masina care sa circule iarna fara anvelope bune, de calitate, anvelope care sa ofere tuturor garantia ca circula in siguranta si ca nimic rau nu se poate intampla? Tocmai pentru ca eu nu imi pot imagina asa ceva, recomand intotdeauna conducatorilor auto sa isi echipeze cu simt de raspundere masina, cumparand anvelope de iarna de la Anvelopex. Acest lucru nu trebuie lasat la voia intamplarii, caci de anvelopele alese depinde de foarte multe ori viata soferului si a pasagerilor sai, mai ales cand se circula in conditii grele, cand iarna isi arata coltii. Masina nu poate iesi pe strada desculta, asa cum nici omul nu poate.

Sa va explic de ce consider ca distribuitorul de anvelope Anvelopex, brand cu renume in domeniu, este cel mai bun: absolut toti prietenii mei, indiferent de tipul de masina pe care il detin, isi cumpara anvelope de la Anvelopex, atat pentru iarna, cat si pentru vara. Raportul calitate - pret este unul excelent, acesta fiind principalul motiv pentru care toti isi ”incalta” masinile de aici, fara sa mai rascoleasca magazinele sau internetul. Un alt motiv important ar fi si faptul ca Anvelopex.ro comercializeaza anvelope de vara si de iarna pentru toate tipurile de masini si au in permanenta pe stoc cantitati suficiente, pentru ca fiecare client sa plece multumit. Despre faptul ca toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si ca beneficiaza de o garantie de doi ani, cred ca stiu toti cei interesati.

Trebuie sa mentionez si faptul ca livrarea este gratuita in orice localitate din Romania, pentru orice comanda de minim patru anvelope, caci nu degeaba Anvelopex.ro este cel mai mare magazin online de anvelope. Acest lucru aduce cu sine doua mari avantaje: cumparatorul castiga timp (o comanda pe internet se poate finaliza in mai putin de cinci minute) si bani, beneficiind de produse de calitate. Sortarea cautarilor poate fi facuta in functie de producator, de marca masinii, de sezon, diametru si/sau latime, ba chiar se ofera si consultanta gratuita, ceea ce spune multe despre respectul pe care brandul Anvelopex il arata clientilor sai, pe care isi doreste sa ii fidelizeze oferindu-le tot ce este mai bun.

Sa nu uitam ca pe acest site exista in permanenta diverse promotii care aduc avantaje reale cumparatorilor, asa cum s-a intamplat de curand si printre cunoscutii mei. Doi dintre prietenii de familie pe care ii avem s-au combinat la o comanda serioasa, care le-a adus atat transportul gratuit, cat si o mare reducere la anvelopele de iarna comandate, caci omul gospodar isi face vara sanie si iarna caruta, nu-i asa? De ce sa astepte pana in luna decembrie pentru a cumpara anvelope de iarna la preturi intregi, cand isi pot comanda inca de pe acum, cand anvelopele de iarna sunt la promotie. Sa va dau un singur exemplu: cu cati bani credeti ca poate fi achizitionata o anvelopa de iarna BARUM Polaris 3, 185/60 R15 84T in luna decembrie? Si ce spuneti despre faptul ca in luna mai costa, la promotie, doar 209 lei, cu TVA inclus?


Sper ca pledoaria mea va dat de inteles ca acum este momentul pentru a comanda anvelope de iarna, daca le doriti la un pret foarte bun, ca Anvelopex.ro este locul ideal de unde pot fi cumparate si ca masina este precum un copil: daca dorim sa o avem sanatoasa si sa ne lasam purtati de ea in siguranta, trebuie sa ii oferim tot ce este mai bun, sa o incaltam atat vara, cat si iarna. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu