sâmbătă, 2 august 2014

Cursuri de limba romana online

Unii dintre voi probabil isi amintesc articolul in care povesteam despre un prieten care s-a decis sa plece la munca in strainatate, oriunde, numai sa poata reveni pe linia de plutire. Ei bine, trebuie sa va spun ca atunci cand omul isi doreste din tot sufletul ceva, cer si pamant se decid sa il ajute. Prietenul nostru nu se teme de munca, oricat ar fi ea de grea, insa greu i se parea sa ajunga in locuri unde nu se mai vorbea romana, ci limba engleza, limba pe care el nu o cunostea si care ii ingreuna enorm plecarea peste hotare.


Totul s-a schimbat in bine din clipa in care a aflat ca exista o scoala unde poate lua cursuri, asa ca vreau sa ii ajut si pe cei care doresc cursuri de limba romana online, folosindu-se de skype, de e-mail si chat. Cursurile sunt gandite special pentru persoanele care sunt in afara tarii. Scoala se numeste ROlang.ro, iar cursurile predate de catre cadrele didactice (vorbitori nativi de limba romana) sunt gandite in principal pentru pronuntie, dialoguri, conversatie, vocabular, gramatica si exercitii care sa aprofundeze cunostintele acumulate.

Programul cursurilor este flexibil, astfel ca prietenul nostru a reusit sa munceasca in strainatate, iar in timpul liber a putut invata, pas cu pas, limba romana. L-am intrebat daca are vreun sfat pentru cititorii mei, iare el s-a grabit sa imi spuna ca ideal ar fi ca orice viitor cursant sa citeasca mult in limba romana, sa comunice prin magazine sau cu vecinii, chiar daca, la inceput, eforturile vor fi foarte mari. Totodata a tinut sa precizeze ca pe site-ul ROlang.ro, doritorii pot gasi atat materiale audio, cat si video.

Pentru cei cu adevarat interesati, prietenul nostru mi-a spus sa ofer doua linkuri spre sectiunile ce le-ar putea fi de folos, learn romanian free si un link spre learn romanian language, iar eu i-am multumit in numele celor care vor ajunge pe blogul meu in cautarea unei scoli care sa ofere cursuri de limba romana online. Plata se poate face atat prin transfer bancar in euro sau lei, cat si prin paypal. Ceea ce vreau eu sa mai subliniez este faptul ca in strainatate nu te poti acomoda daca nu cunosti limba engleza, limba de circulatie internationala, limba ce deschide usile oriunde ati lucra, iar cand lucrezi in Romania, ideal este sa cunosti limba romana. 




Inchei acest articol cu speranta ca v-am fost de ajutor, insa nu ma pot abtine sa nu va las si cateva cuvinte in limba engleza, luate direct de pe site-ul ROlang.ro.

Course structure
The aspects covered by the online courses are: pronunciation, dialogues, conversation, vocabulary, grammar, exercises.
The teacher listens to you and corrects your pronunciation. The pronunciation is even more important than the grammar. This is why an online course via voice chat is more important than a course of type "teach yourself". The teacher gives you feedback anytime it is necessary.
Being a private course, you can fulfill all your specific requests including a thorough plan for getting a certain level of Romanian. You can establish this plan together with your assigned teacher.
Teaching material is sent electronically.
Schedule
The schedule is flexible according to your preferences. We try to fit the proposed schedule and mutually agree on it. The course starts anytime you want, it can end anytime you decide and can continue as much as you like. The minimum time per session is 1 (one) hour but we recommend 1.5 or 2 hours per session.
Time zone difference
You can use a time converter to determine the time zone difference between your time and the Romanian time. Please make sure that the Romanian hour is during the day (from 8:00 to 21:00 o'clock).
Price
19 euros / hour (no registration fee, all taxes included, course materials included)
One teaching hour has 60 minutes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu