luni, 11 august 2014

Petrecere cu clovni

Se apropie ziua de nastere a copilului tau si vrei sa ii oferi ceva cu adevarat deosebit, o petrecere de care sa isi aminteasca intreaga viata, una cum nu s-a mai vazut la nici un copil? Te-ai gandit deja la cadourile pe care i le vei oferi, la invitatii ce se vor strange in jurul micutului tau (prieteni, rude, vecini), la masa festiva pentru care va trebui sa muncesti mult sau sa angajezi o firma de catering si la felul in care va arata tortul pentru a fi cu adevarat unic, personalizat dupa nevoile si dorintele tale (ale copilului)? E foarte bine, chiar asa se procedeaza de obicei, inca din timpuri mai vechi. 

Ceea ce poate ca nu ai aflat inca si vreau eu sa iti aduc la cunostinta, este faptul ca in ultimii ani se poarta, printre cei care isi doresc ceva cu adevarat special de ziua copilului, petrecere cu clovni. Ce inseamna acest lucru? Asta inseamna ca la petrecerea copilului tau vor exista animatori care vor distra invitatii, vor fi acei clovni ce ne bucurau noua copilaria, facandu-ne sa radem in hohote la spectacolele de circ. Acum, copiii au posibilitatea de a se bucura de asa ceva chiar la ei acasa sau in orice alta locatie ati dori.

De exemplu, luna trecuta a fost o asemenea petrecere chiar pe scara blocului in care locuiesc. Fara sa vreau, a doua zi am aflat absolut toate amanuntele legate de petrecerea micutei Sara, caci mamica ei a discutat si povestit afara tot ceea ce s-a intamplat, cu un entuziasm ce m-a facut sa inteleg ca o p[etrecere cu clovni aduce bucurie nu doar copiilor, ci si parintilor. 

Din cate am inteles "tragand cu urechea" la discutiile mamicilor - vecine, exista firme care, pentru reusita oricarei petreceri ofera : animatori pentru copii, accesorii pentru petreceri, pinata, balon jumbo, printese, super-eroi, clown, pictura pe fata, modelaj de baloane, inchiriere animatori pentru copii, animatori copii, masina de bule, fotograf petreceri copii, cameraman petreceri copii, karaoke, ateliere de creatie, inchiriere clovni, petreceri copii, personaje, ursitoare pentru botez, zane ursitoare, spectacol ursitoare, vrajitoare, animatori copii Bucuresti, fotograf, cameraman, confetti, magician, magician petreceri copii, personaje halloween, animatie pentru copii, petreceri cu printese.

La una dintre aceste firme va sfatuiesc si pe voi sa apelati, daca va doriti pentru ziua copilului vostru o petrecere reusita cu clovni, printese, personaje de poveste, confetti sau orice altceva v-ar trece prin cap. Vreau sa mentionez un alt lucru cu adevarat remarcabil, legat de petrecerea Sarei, pentru a va convinge ca merita. Pur si simplu in bloc nu s-a auzit nici un fel de galagie deranjanta, desi au avut multi invitati copii, caci clovnii si ceilalti animatori au avut grija sa insufleteasca petrecerea, ca nici un copil sa nu apuce sa planga, sa se rasfete peste masura, deranjandu-i pe ceilalti. Au avut grija sa ii atraga in diverse jocuri, potrivite atat pentru distractie, cat si pentru a le stimula imaginatia si a-i face sa uite de orice mici probleme ar fi putut avea, caci unii copii nu sunt obisnuiti sa stea fara parinti, dupa cum bine stiti. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu