miercuri, 3 septembrie 2014

Cititor de coduri de bare

Ma gandeac uneori la situatii imposibile si parca imi doresc sa am puterea de a le face posibile. Astazi mi-a trecut prin cap o noua idee creata, una legata de oameni si de puterea lor de a-si ascunde sentimentele si intentiile. Ce pacat ca nu intotdeauna ii putem descifra la timp! De cate necazuri am fi scutiti daca asa ceva ar fi posibil si la indemana oricui. Mi-am spus in gand ca ideal ar fi ca, asa cum exista cititoare de coduri de bare pentru produsele fabricate si comercializate de om, sa existe niste cititoare de coduri de bare si pentru oameni. Va puteti imagina cum ar fi daca ni s-ar implementa de-a lungul vietii diverse coduri de bare, iar cei ce vor sa intre in contact cu noi sa aiba posibilitatea de a ne scana rapid inainte de a da mana cu noi, pentru a afla ce fel de persoane suntem, cum gandim si, mai ales, ce intentii avem?

Dar stai, ca nici asa nu ar fi chiar bine. Normal ca fiecare dintre noi are micile sale secrete, normal ca nu intotdeauna intentiile noastre sunt suta la suta cinstite, normal ca nu ne-ar veni prea bine sa aflam ca interlocutorul nostru, in timp ce ne zambeste inocent, isi spune in gand: ah, asta are o coaja de samanta
de floarea soarelui intre dinti, ah, ce plictisitor mai este omul asta, ah, ce bine mi-ar sta mie in pat cu nevasta acestui pampalau. Probabil s-ar porni mai des certuri, lupte, razboaie, caci omul, acest animal cu ratiune si simtire, este tare sensibil cand vine vorba despre orgoliul propriu. Cum am putea suporta sa stim sigur ca cel din fata noastra nu ne place, ca poate ne dispretuieste sau ne ia peste picior?

Mai bine sa lasam cititoarele de coduri de bare acolo unde le este locul, pe site-ul brandului Idmag, de unde sunt comercializate catre cei care chiar au nevoie de asa ceva pentru afaceri, pentru bunul mers al omenirii. Mai puteti concepe sa mergeti la magazin si sa nu va fie scanate rapid produsele puse in cos? Stiti voi ca inainte de a ajunge pe rafturile magazinelor, produsele sunt plimbate prin depozite imense, unde sunt scanate si asezate pe paleti, ca poarta etichete cu coduri de bare, pentru ca angajatii depozitului sa le poata gasi si sorta cu usurinta? Daca nu ati stiut pana acum, inseamna ca articolul meu v-a adus o mica informatie despre cum stau lucrurile nevazute. Daca aveti nevoie de cititoare de coduri de bare, cu un clic puteti ajunge la Idmag, locul de unde puteti alege orice fel de cititor de coduri de bare v-ar trebui.



Cititor de coduri de bare Idmag.ro

Daca doriti sa aflati mai multe despre terminalele mobile, despre cititorul de coduri de bare, clic pe acest link, ce va duce spre un articol tare interesant. http://doaronline.blogspot.com/2014/05/ce-sunt-terminalele-mobile.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu