vineri, 19 septembrie 2014

Jocuri pentru copii

Tehnologia avanseaza pe zi ce trece, intr-un ritm mult mai rapid decat ne-am fi putut imagina acum cativa ani. Orice informatie ai avea trebuinta, de fapt aproape orice problema am avea, poate fi in ziua de azi rezolvata cu ajutorul calculatorului conectat la internet, printr-o simpla cautare pe google in baza unui cuvant sau a unui grup de cuvinte ce sintetizeaza exact nevoia pe care o ai. Copiii, inca de la varste fragede invata foarte repede sa foloseasca PC-ul fara prea mari probleme, fie ca sunt ajutati de parinti, fie ca nu. Tocmai de aceea au aparut si jocurile pentru copii pe internet.
Jocuri gratis - Jocuri.biz
Jocul "Tarzan Jump" este un joculet fara scene violente,
spre usurarea parintilor care nu vor sa isi vada copiii invatand de mici lucruri rele, dar care poate ajuta copilul sa isi dezvolte coordonarea, fiind nevoit sa foloseasca atat sagetile de la tastatura pentru a merge, cat si space-ul pentru a sari. Este foarte distractiv pentru copilasi, pentru ca toti copiii au auzit de Tarzan si au sansa de a intra in pielea lui sarind peste crocodili nu chiar fiorosi si peste cascade vijelioase, ori agatandu-se de liane pentru a culege diamante si a avansa la nivelul urmator. Acest tip de joculet dezvolta reflexele si orientarea copilului in timp ce el se distreaza incercand sa treaca peste cat mai multe nivele.
Insa acest joculet nu este singurul de pe Jocuri.biz. Pe acel site special creat pentru copilasi, puteti gasi o multime de alte joculete cu tot felul de personaje dragute ce trebuie sa treaca prin foarte multe aventuri. Puteti de altfel gasi jocuri ce sunt mai potrivite pentru baieti, cum ar fi jocuri cu impuscaturi, motociclete, masini ori diverse sporturi, dar si joculete mai potrivite pentru fetite cum ar fi joculetele de gatit, cu machiaje ori joculete ce implica moda, lasand copilul sa creeze o vestimentatie pentru diferite personaje. Totodata puteti gasi si puzzle-uri ori joculete de colorat, fara a mai fi nevoie de cumpararea diverselor reviste pentru copii. Acestea din urma mi se par a fi extrem de educative pentru copii, pe langa faptul ca le dezvolta o multime de abilitati fizice si psihice. Si, lucrul poate cel mai important pentru parinti, este ca toate jocurile gasite aici sunt gratis.
Prea frumos sa fie adevarat? Fa o incercare! Aici prea frumos sa fie adevarat chiar este adevarat! O mare diversitate de joculete pentru toti copiii, indiferent de varsta pe care o au si sunt disponibile gratis! In fiecare zi cei de la Jocuri.biz vin cu jocuri noi pentru a va oferi cele mai noi si mai bune jocuri gratis. Mai multe informatii gasiti aici http://doaronline.blogspot.com/2014/06/jocuri-gratis-pentru-copii.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu