sâmbătă, 13 septembrie 2014

Jurnal de blogger cu tableta nJoy Devi B700

Ora 7, 00: bloggerul se trezeste din somn, isi cauta papucii, fuge la baie, apoi pune ibricul de cafea pe foc si intinde mana, infiorat, spre tableta nJoy Devi B700, ce a devenit un fel de prelungire a fiintei sale. De ce spun prelungire? Pentru ca viata unui blogger depinde exclusiv de tableta, laptopul sau calculatorul sau. Unora le este comod sa stea la birou, in fata unui PC, altora li se pare mult mai simplu sa se ghemuiasca in fotoliu, cu laptopul pe picioare. Bloggerii de succes, cei care isi doresc recunoastere si trafic mult aleg sa utilizeze tableta, caci ea le ofera libertate de miscare, fiind un gadget portabil, usor de manevrat si cantarind putin mai mult decat un caiet. 



Ora 9, 00: bloggerul a terminat de scris articolul, l-a corectat si publicat, iar acum se delecteaza citind ceea ce au scris colegii sai. Ecranul capacitiv al tabletei nJoy Devi B700 ii vine in ajutor omului cu blog, permitandu-i sa aiba imagini clare, indiferent daca citeste bloguri, urmareste filmulete sau daca initiaza apeluri video in timp real prin camera frontala de 0,3 MP. 


Ora 11: bloggerul este de mult prin oras, cu tableta nJoy Devi B700 la indemana, in cautare de noi subiecte pentru blog. Prelungirea fireasca a fiintei sale, tableta, isi face constiincioasa treaba, stocand informatii in cei 8 GB cu care a fost dotata, oferind diverse aplicatii prin sistemul de operare Andoid 4.2.2. Din ce motive crede bloggerul ca tableta sa nJoy Devi B700 este inegalabila?
Ecranul de 7 inci multi touch screen este perfect dimensionat pentru ca tableta sa fie folosita cu o singura mana, aduce o lume plina de aplicatii de care se poate bucura cu o simpla atingere, iar detaliile finisajului si caracteristicile tehnice specifice fac din tableta Devi B700 gadget-ul cu un raport pret-calitate foarte bun.

Ora 16: bloggerul revine acasa, incarcat de noi informatii despre evenimentele ce vor avea loc in orasul sau in perioada imediat urmatoare. Se intreaba cum de a putut fi atat de norocos, sa primeasca in dar cea mai potrivita tableta, Devi B700, echipata cu un procesor Dual-Core Cortex A9, ce ruleaza la 1.2 GHz sustinuti de 1 GB de memorie DDR si 8 GB memorie interna cu posibilitatea de extindere printr-un card microSD. Nu are timp sa se joace, dar asculta muzica fara probleme in timp ce isi pregateste schita articolului pentru a doua zi, rontaind niste biscuiti sarati.

Ora 23: bloggerul, deja obosit si cu gandul la filmul cu care se va relaxa in curand (tot pe tableta nJoy Devi B700, dupa cum deja banuiti, caci rezolutia de 1024 x 600 pixeli si ecranul LCD 7’’ fac din vizionarea unui film o experienta unica), se simte cu adevarat recunoscator fata de cei care au creat aceasta minune tehnologica fara de care el nu mai concepe sa traiasca si sa faca blogging. Ca un omagiu, isi repeta in gand diverse mici sloganuri in care numele nJoy se regaseste:

-Cu noua tableta nJoy, nimic nu mai este greoi!
-Avand noua  tableta nJoy, de la nimic nu dau inapoi!
-Am tableta noua si idei- puhoi! nJoy!
-Care-i tableta cea mai de soi? nJoy!
-Esti blogger si nu are cine sa te ajute? Cumpara tableta Devi B700!
-Nici timpul, nici sansele-n viata nu sunt pierdute, de ai tableta Devi B700!
-Rabdarea e virtute, insa tableta raspunde iute, deci alege Devi B700!


Prieteni, daca sunteti sau nu bloggeri, luati in calcul toate cele de mai sus si recunoasteti ca o asemenea tableta poate fi visul oricarui om ce vrea sa stea conectat la mediul online si, in acelasi timp, sa aiba libertate de miscare.
Daca sunteti sau nu sunteti bloggeri, tineti cont de toate avantajele pe care tableta Devi B700 vi le poate oferi atunci cand va decideti sa va cumparati un nou device! 



Un comentariu: