miercuri, 3 septembrie 2014

Pistoale pentru silicon

A fost odata ca niciodata... A fost odata o familie care s-a decis sa faca mici reparatii prin casa, caci asteptau musafiri de departe si ceea ce pe ei nu ii deranjase niciodata, altora ar fi putut sa li se para cam dizgratios. Planuri aveau multe, insa cu banii nu stateau chiar bine, asa ca au facut, ca tot romanul, diverse socoteli care sa ii ajute sa isi vada si treaba bine facuta, si banii la locul lor, in portofel. Aveau nevoie sa izoleze in baie, pe langa cada, acolo unde apa se infiltra printre peretele de faianta si cada. Auzisera ei ca siliconul ar fi elementul - minune ce poate izola perfect, fara nici un pic de efort. 

Nu stiau prea multe si nici nu s-au documentat vreun pic inainte, ca, de, se bazau pe inteligenta lor proverbiala. Au intrat in primul magazin care le-a iesit in cale, s-au uitat in stanga si in dreapta pana cand au descoperit raftul cu tuburile de silicon si au cumparat tubul cel mai mare si mai ieftin. Au fost intrebati daca doresc si pistol pentru silicon,
insa ei, in nemarginita lor intetime, si-au spus ca asta e doar o inventie pentru fraieri si ca ei se vor descurca si fara. Pentru ce sa dea niste bani in plus, cum fac doar puturosii? radeau in sinea lor.

Ajunsi acasa, au descoperit sa acel tub nu era chiar asa usor de manuit si ca maria-sa siliconul nu binevoia sa iasa din locul caldut si intunecat unde fusese ascuns. Si-au dat seama ca pistoalele pentru silicon nu au fost inventate doar asa, de florile marului, dar cum nu aveau bani de risipit, au incercat sa improvizeze ceva. Ce? Au luat o coada de matura si au impins din fundul tubului de silicon, sperand ca substanta buclucasa va iesi fara probleme. Si au impins cu coada de matura, si au impins, pana cand siliconul s-a enervat si a iesit intr-o cantitate uriasa, cam jumatate din cat era in tub. 

S-a imprastiat pe cada, oriunde, dar nu in crapaturile ce asteptau sa fie izolate. Oamenii s-au grabit sa il ia pe degete, pe diverse betisoare si sa il intinda intre cada si faianta, asa cum era normal. Pe naiba. Afurisitul de silicon nu voia sa stea cuminte, nu se aseza la comanda chiar unde trebuia si manjea totul in calea sa. Unde mai pui ca era alb, de o albeata ca spuma laptelui proaspat muls, adica total nepotrivit pe cada verde a familiei. Facea nota discordanta si murdarise mult mai mult decat ar fi fost necesar. Neavand pistol pentru silicon care sa impinga cu mila si cu simtul masurii siliconul afara din tub, normal ca oamenii au concumat imediat continutul tubului si au obsevat ca nu reusisera sa izoleze nici macar jumatate din cat aveau nevoie.

Le-a fost invatatura de minte. De atunci, ei sfatuiesc pe toata lumea ca, odata cu tubul de silicon, sa cumpere si pistolul pentru silicon, instrument absolut necesar in astfel de momente. Sa fie oamenii atenti si la culoarea de silicon pe care o cumpara, caci e posibil sa nu se potriveasca cu ceea ce au ei nevoie. Atunci cand oamenii nu stiu ce culoare s-ar potrivi cel mai bine, ideal ar fi sa cumpere silicon transparent, care se potriveste pe orice suprafata. Ar mai fi multe de spus despre pistoale pentru silicon, insa va las sa dati clic pe imagine pentru a ajunge acolo unde se gasesc informatiile necesare. 



Pistoale silicon Venus DSH

Fie ca renovati casa, fie ca sunteti in constructie, fie ca aveti orice alte nevoi, brandul DSH va astepta sa ii treceti pragul, sa studiati ofertele si, de ce nu, sa cumparati orice ati avea nevoie, de la cuie si pana unelte pentru gradina.

Un comentariu:

  1. In foarte putine cuvinte... http://vienela.blogspot.com/2014/09/sunt-anonim-si-imi-permit.html

    RăspundețiȘtergere