duminică, 23 noiembrie 2014

Dezmembrari auto la Autoon

Piata auto din Romania este saturata (unii ar spune chiar suprasaturata), din cate inteleg. Desi romanii se plang permanent ca nu au bani, ca o duc rau, cu ochiul liber fiecare dintre noi poate observa ca strazile sunt pline de masini mai mult sau mai putin frumoase, mai mult sau mai putin scumpe. Poate ca privirea mea este setata ciudat sau poate chiar este adevarat ca predomina masinile scumpe, frumoase. Si, pentru ca cererea stimuleaza oferta, parca peste noapte au aparut puzderie de magazine ce comercializeaza piese noi sau second hand pentru masini. In Ploiesti, de exemplu, in afara de diverse magazine mari sau mici ce pot fi intalnite la tot pasul, exista o strada destul de mare unde, de la un capat la altul, vezi doar magazine de piese auto pentru absolut orice marca de masina ti-ai dori.


In afara de aceste magazine fizice, oamenii au astazi posibilitatea de a-si cumpara piese auto si din magazinele virtuale, cele care se gasesc pe internet si care, de multe ori, au preturi mai mici decat ale magazinelor fizice. Este nevoie de toate aceste piese auto? Da, as spune eu, vazand cum se inmultesc pe strazi si prin parcari masinile si stiind ca omul va prefera intotdeauna sa bage benzina in rezervor cand are bani, pentru a se putea deplasa, in loc sa dea banii pe piese noi, la preturi de speriat. Masinilor li se defecteaza diverse de-a lungul timpului, iar preturile sunt tot mai mari. Din acest motiv multi se indreapta spre firmele de dezmembrari auto, de unde isi pot procura aceleasi piese la preturi mult mai bune. 

De exemplu, daca nevoia sau doar curiozitatea, va vor impinge spre firma de dezmembrari auto autoon, veti observa ca este un soi de targ auto online, un loc in care puteti gasi absolut orice piesa auto ati dori, pentru absolut orice marca de masina v-ar interesa, iar preturile sunt mult mai mici decat prin magazinele auto fizice sau virtuale, ba chiar am remarcat ca aici se comercializeaza si piese noi, care au in aceasta perioada reduceri semnificative, de 50 % la lichidarile de stoc. Listele sunt foarte mari, produsele sunt foarte ieftine, asa ca nu aveti nici un motiv sa nu va aruncati un ochi pe acolo, daca sunteti in cautarea unor piese pentru masina dumneavoastra. Cred ca este cea mai buna perioada din an sa faceti astfel de achizitii, caci in preajma sarbatorilor de iarna reducerile sunt mari, iar banii pentru piese auto prea putini pentru a fi irositi pe piese cumparate de la reprezentanta sau cine stie de unde...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu