marți, 9 iunie 2015

Servicii 247

Societatea moderna a transformat cer si pamant, oameni si mentalitati. Daca pe vremea cand eram copil baietilor li se insufla ideea ca trebuie sa fie puternici si priceputi la orice, sa poata face fata singuri oricarei probleme casnice, astazi observ ca multi tineri habar nu au sa bata un cui sau sa infileteze un bec. Intr-un fel,mi se pare absolut normal sa se intample asa. Omenirea evolueaza, trece la un nou nivel. Este firesc sa ne dorim mai mult timp liber, pe care sa il alocam pasiunilor, in loc sa il petrecem reparand diverse prin casa. Lucrurile devin mai clare, as putea spune. Pentru fiecare problema casnica exista un specialist care ne poate sari in ajutor si fiecare specialist ne poate oferi servicii247, fie ca vorbim despre echipe de zugravi, de un electrician, de un instalator sanitar, de un lacatus sau un tamplar. Rolul acestor servicii 24/7 este tocmai acela de a ne salva in cazul cand ceva nu merge bine, cand apare pe neasteptate o defectiune sau chiar si cand vrem sa montam / demontam ceva prin casa fara ca noi personal sa depunem vreun efort. 


Acum cateva saptamani sotul meu si-a luat un binemeritat concediu de odihna. Aveam deja in plan sa mergem la parintii lui, sa vedem ce lemne au prin curte si sa ne lucram singuri o noptiera care sa aiba un aspect vintage. De unde am fi putut banui la acea vreme ca din concediul sau de odihna nu va putea profita nici macar de o zi in care chiar sa se odihneasca? Dupa prima zi ne-am trezit la un pas de un accident. Din cauza ca in bucatarie aveam la chiuveta presiune prea mare la apa calda, bateria (cumparata cu doar cateva luni in urma - 250 de lei) s-a rupt si a zburat in tavan, iar in urma ei apa a tasnit ca dintr-o fantana arteziana. Marele meu noroc a fost ca era sotul meu acasa. Singura chiar nu stiu cum m-as fi descurcat, mai ales ca singurul instalator pe care il cunosteam este in Bucuresti, in echipa servicii247. A oprit apa, insa cumva ghinionul se tinea scai de noi. Instalatia noastra de apa din bucatarie este unita cu cea din baie, asa ca apa continua sa curga. O alta jumatate de zi a pierdut-o prin magazine, cautand o baterie potrivita, caci cea veche era distrusa. 

Dupa ce am rezolvat problema apei din bucatarie, a venit randul dormitorului sa ne dea de furca. O vizita intr-un supermagazin ne-a scos in cale niste galeti de vopsea lavabila la un pret foarte mic. Doar nu puteam rata oferta, nu? Am ales sa incepem sa zugravim din dormitor, insa neavand obisnuinta de a face aceasta munca, totul ni s-a parut foarte obositor. La un moment dat, in timp ce eu navigam pe facebook, iar sotul meu manuia de zor trafaletul, am vrut sa ma laud cu noi cunostinte. I-am spus sotului meu ca m-am imprietenit cu artisti, jurnalisti, scriitori... El m-a privit incruntat, si-a trecut mana plina de vopsea lavabila prin par si mi-a spus "cu un zugrav nu te imprieteneai si tu, sa ne dea un like in dormitorul asta!". Bineinteles ca am inceput sa rad in hohote si m-am grabit sa povestesc intamplarea pe facebook, sa poata rade si prietenii mei. Dupa ce ne-am potolit, cineva mi-a recomandat sa apelez la servicii247, pentru a nu rata intreg concediul sotului. Asa se face ca ultimele zile au fost calme si ca ne-am putut bucura de cateva plimbari, scapati fiind de stresul unor munci cu care nu eram obisnuiti si la care nu ne pricepeam foarte bine. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu