joi, 16 iulie 2015

Sejur in Grecia

Desi televiziunile si ziarele anunta ca sunt vremuri grele pentru Grecia (sau tocmai din acest motiv?), observ ca multi dintre prietenii mei de pe facebook si din viata reala au ales ca in 2015 sa isi petreaca un sejur in Grecia si acum ne bombardeaza cu niste minunatii de fotografii. Unii povestesc despre conditiile excelente gasite in hoteluri din Grecia, altii despre mancarea fenomenala pe care au gasit-o prin restaurantele grecesti. Unii vorbesc despre plajele de o frumusete ireala, altii despre marea limpede, curata si calda care isi intampina vizitatorii salutand malurile cu valuri inspumate. Cei care aleg sa petreaca un sejur in Grecia profita de ocazie pentru a face plaja, pentru a se distra, pentru a explora pietele pline de suveniruri, pentru a face mii de fotografii, pentru a se bucura de bucataria traditionala greceasca si pentru a vizita diverse obiective turistice. Ma uit cu dor nesfarsit la toate acele fotografii si ma visez pe o plaja greceasca avand nisipul fin la picioare, cu un pahar de suc rece in mana, cu ochii spre valurile ce isi canta dragostea infinita pentru tarmul spre care se intorc iar si iar. Nici macar nu ar fi prea greu sa fac o minune si sa imi implinesc acest vis. 


As putea folosi serviciile oferite de Aerotravel, una din cele mai mari companii de bilete de avion B2B din Romania. Mi-as putea arunca intr-o geanta doua rochite, o carte, aparatul de fotografiat, o pereche de sandalute si cateva ghiduri turistice si as fi gata de plecare spre Grecia, o tara atat de frumoasa si care anul acesta isi asteapta cu mai multa nerabdare ca oricand turistii, dornica sa le dovedeasca tuturor ca zvonurile care circula prin lume sunt nefondate si ca poporul grec a raas la fel de ospitalier cu strainii si ca totul este neschimbat cand vine vorba de turism. Asadar, orice persoana care isi dorea sa vada Grecia, sa isi petreasca un sejur pe acolo si sa se bucure de tot ceea ce aceasta tara are frumos, o pot face linistiti si fara teama. Grecia ramane aceeasi tara calda si frumoasa, grecii raman aceiasi oameni veseli, deschisi, primitori. 

Imagini de la Vila Dionissos






Iata ce am gasit pe site-ul celor de la Aerotravel despre ceea ce poate insemna o vacanta perfecta, un sejur de neuitat in superba si insorita Grecie: "optiuni nelimitate de petrecere a timpului liber, fie ca este vorba de excursii optionale, sporturi nautice, mini-croaziere, restaurante rafinate sau taverne traditionale, jeep safari sau echitatie". Voi va dati seama ca posibilitatile sunt nenumarate, iar un sejur in Grecia se poate usor transforma in cea mai placuta amintire adunata vreodata in viata? Stiati ca Aerotravel are super oferte pentru vacante in diferite destinatii din Grecia, care satisfac cele mai variate gusturi si dorinte? Doritorii pot ajunge rapid, ieftin si in siguranta pe Insula Skiathos, Skopelos, Alonissos, Lefkada, Parga si Sivota, cu charter avion din Bucuresti, Timisoara si Cluj. Despre Lefkada a scris acum doi ani o bloggerita foarte cuoscuta in online. A fost acolo, a petrecut un sejur de vis, a facut sute de fotografii si ne-a incantat sufletele cu peisajele de vis. Munte si mare in acelasi loc, o panorama cum rar ii e dat ochiului uman sa vada, preturi extrem de mici si relaxare garantata. Ce ne-am putea dori mai mult de la un sejur in Grecia?


Iata o descriere gasita pe site-ul aerotravel: "Lefkada, Parga si Sivota sunt trei destinatii superbe pentru un sejur in Grecia, alcatuind un veritabil paradis secret la Marea Ionica! In Lefkada vei descoperi una dintre cele mai frumoase insule din Grecia, cu plaje salbatice, natura luxurianta si o atmosfera inconfundabil greceasca. Parga va incanta cu rafinamentul cosmopolit al resorturilor, accentele venetiene si, nu in ultimul rand, cu plajele sale, toate cu nisip fin. Sivota este ideala pentru cei care vor sa evadeze din cotidian, intr-un sejur linistit alaturi de persoana iubita sau de familie."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu