joi, 17 septembrie 2015

Cursuri online şi cursuri offline pe buzzle.ro

Ne-am obişnuit să dăm vina pe ghinion, pe soartă, pe statul român, pe conducătorii săi, pe societate, pentru toate relele care ni se întâmplă, uitând că noi suntem cei care ar trebui să lupte pentru propria bunăstare, pentru propria evoluţie, pentru o viaţă mai bună.

Una dintre soluţiile potrivite celor ce îşi doresc să fie la curent cu noutăţile din diverse domenii, să avanseze pe scara socială, să cunoască o meserie şi să îşi ofere un trai bun cu ajutorul ei este urmarea unor cursuri online sau chiar offline prin intermediul portalului de cursuri buzzle.ro. Oricine poate opta pentru cursul care i se potriveşte, în funcţie de cariera pe care doreşte să o urmeze. Pe buzzle.ro există cursuri din toate domeniile, cu posibilitatea de a fi urmate atât online, cât şi offline. Toate sunt de calitate, au recomandări bune, iar pentru cei care nu îşi regăsesc pe platformă cursul dorit, există posibilitatea de a-l primi la cerere. Ce şi-ar putea dori mai mult de atât o persoană care speră să evolueze, să îşi schimbe în bine soarta, să aibă mai multe oportunităţi în viaţă?

"Platforma Buzzle.ro îşi propune să devină în cel mai scurt timp cel mai mare portal de cursuri online şi offline din România". Platforma a fost inclusă în programul de accelerare de afaceri Connect Accelerator, ceea ce reprezintă garanţia că echipa din spatele proiectului luptă pentru o societate mai bună, pentru a oferi celor interesaţi condiţiile necesare dezvoltării personale şi profesionale prin intermediul unor cursuri offline şi online de bună calitate.

Colaborând cu cei mai buni traineri ai momentului şi oferind o paletă atât de largă de cursuri, buzzle.ro contribuie la dezvoltarea omului şi, implicit, a societăţii.

Dacă doriţi să participaţi la cursuri offline, să luaţi contact direct cu realitatea, aveţi posibilitatea de a alege cursuri din domeniile: Arte, Dezvoltare personală, Limbi străine, Sport, Design, Fotografie, Business. Printre trainerii şi partenerii Buzzle se numără: F64, Liviu Taloi, Alexandru Agarici, Corina Bega, Institutul pentru Fericire, Şcoala de arte Ariodante s.a.

În privinţa alegerii unui curs online, avantajele sunt: preţul redus şi posibilitatea de a învăţa lucruri noi de acasă, oricând şi oricum se doreşte. Nu trebuie decât să vă înscrieţi la cursul dorit, să efectuaţi plata prin card sau transfer bancar, după care puteţi începe vizualizarea lecţiilor video instant.

Ce cursuri online puteţi găsi pe buzzle.ro? Curs Microsoft PowerPoint online, Curs microsoft Word online, Curs Microsoft Excel online, 7 paşi pentru a deschide un business, curs pentru accesarea fondurilor europene.

Cu riscul de a mă repeta spun că pot fi aduse şi alte cursuri, la cererea celor interesaţi de dezvoltarea personală şi profesională, de învăţarea unor lucruri noi de la profesioniştii din domeniu. Închei recomandările legate de cursuri offline şi online cu sloganul ce îmi poartă paşii prin viaţă: singura soluţie - propria evoluţie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu