luni, 26 octombrie 2015

Lenjerie intima sexy pentru femei in functie de zodie

Stiati ca in materie de lenjerie intima sexy pentru femei imaginatia nu are limite? Stiati ca femeile isi aleg (uneori fara sa isi dea seama) lenjeria intima sexy in functie de zodia sub care s-au nascut? 
Femeie Berbec - isi va dori o lenjerie intima care sa le puna in valoare latura dominanta, sa ii dea barbatului de inteles de la inceput cine stapaneste in intimitate. 
Femeia Taur - va alege intotdeauna o lenjerie intima simpla, care sa o faca sa para altceva decat este de fapt si care sa nu coste foarte mult, caci e destul de zgarcita.
Femeia Gemeni - lenjeria intima purtata de ea va fi extravaganta si foarte senzuala, caci nativa din gemeni nu se teme sa se foloseasca de sexualitate.
Femeia Rac - va imbraca lenjerie intima deloc atragatoare, caci nu se pricepe sa se puna in valoare. Exceptie vor face doar cele care vor sa se autodepaseasca. 
Femeia Leu - va purta lenjerie intima neagra, cu croiala indrazneata si material de buna calitate. Regina trebuie sa aiba intotdeauna cele mai bune obiecte vestimentare, nu?
Femeia fecioara - are mereu un as in maneca si o multime de lenjerii intime sexy
in sifonier. Le va alege pe cele care o fac sa para inocenta, caci stie bine cat de mult le plac barbatilor femeile care arata a scolarite. Cu sex-appeal-ul lor, femeile fecioara pot domina lumea doar imbracand lenjeria intima potrivita.
Femeia balanta - isi va cumpara intotdeauna cea mai scumpa lenjerie intima, chiar daca aceasta nu i se potriveste si nu este cea mai sexy. 
Femeia scorpion - lenjeria ei intima va fi nici prea, prea, nici foarte, foarte. Va investi multi bani in lenjeriile pe care le va purta, dar fara un strop de indrazneala nu va putea trece peste mediocritate. 
Femeia sagetator - lenjeria intima pe care o va purta va fi de o banalitate incredibila, de neconceput pentru femeile din alte zodii. Nu stiu sau nu vor sa se foloseasca de senzualitatea cu care au fost inzestrate. 
Femeia capricorn - stie ce fel de lenjerie intima sa aleaga pentru a fi mereu sexy si pentru a se putea simti sigura pe ea. Nu se va teme sa lase, ca din intamplare, sa se vada breteaua din matase a corsetului, daca asta o avantajeaza.
Femeia varsator - mandria ei innascuta o va impinge sa cumpere intotdeauna cele mai scumpe lenjerii intime si nu va ezita sa se laude cu ele la prietene. 
Femeia pesti - fiind mereu indecise, femeile din aceasta zodie vor cumpara lenjerie intima in toate modelele si culorile posibile, pentru a avea de unde sa aleaga atunci cand va sosi clipa. 

Indiferent de zodia din care face parte, femeia va avea intotdeauna pe sub hainele elegante o lenjerie intima care sa ii dea incredere in ea si care sa ii puna corpul in valoare. Nu e asa, doamnelor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu