luni, 28 decembrie 2015

Tranzactionare online

In urma cu doar cativa ani se spunea ca bloggingul nu este pentru oricine, ca doar "cei alesi" pot scrie pe un blog si pot atrage cititori. Astazi se poate vedea clar ca s-au inselat cei care au sustinut asa ceva. Apar tot mai multe bloguri in online si fiecare dintre ele aduna tot mai multi cititori, fie ca pe respectivele bloguri scrie un copil de 14 ani, fie o doamna proaspat pensionata. Cand se deschide o noua cale de acces, toata lumea poate incerca sa o foloseasca. Prea putini vor fi cei care se vor rataci. Cei mai multi vor reusi sa vada luminita de la capatul tunelului si sa o urmeze. La fel se crede astazi despre tranzactionarea online. Putini stiu ce inseamna si mai putini se folosesc de ea. Cei care urmaresc Sales Point pe Twitter sunt mereu la curent cu noutatile, sunt vizionarii, sunt curajosii despre care mai tarziu se va spune ca au fost deschizatori de drumuri, sunt cei care vor avea cel mai mare succes in acest domeniu, caci il vor stapani cel mai bine. Desigur, pe parcurs li se vor alatura si altii, poate mai intarziati, dar la fel de indrazneti si dornici sa realizeze ceva. 


Nu stiu ce ganditi voi, dar eu intotdeauna i-am apreciat pe oamenii care, dorind sa isi urmeze visul, si-au asumat anumite riscuri si au mers pe poteca lor fara sa se uite in stanga sau in dreapta. Poate ca si lor le-a fost teama, dar au stiut cum sa o stapaneasca si cum sa se foloseasca de ea pentru a se autodepasi. Poate ca nu mereu au castigat, poate ca nu mereu au reusit sa isi implineasca visul dupa care alergau, dar macar ei au simtit ca traiesc, au incercat sa schimbe ceva, sa faca lucruri noi, sa isi depaseasca neputintele, temerile, ezitarile. Daca voi sunteti interesati de ceea ce inseamna tranzactionare online, poate ca ar trebui sa intrati pe site-ul celor de la Sales Point si sa va documentati bine, sa puteti face urmatorul pas pe poteca voastra in deplina cunostinta de cauza, caci tranzactionarea online poate fi pentru toata lumea, asa cum este si bloggingul, insa nu toti vor imparati lumea. E nevoie de informatii, de curaj, de asumarea anumitor riscuri. 

"Inovație, tehnologie, profesionalism, valorificarea potențialului; acestea sunt doar câteva dintre valorile Sales Point cu ajutorul cărora am pătruns cu pași lenți dar siguri pe piața din România. Sales Point, o companie de marketing românească susținută de experți cu experiență, are obiectivul de a introduce serviciile brokerului internațional, Trade1000 și de a facilita accesul traderilor la tehnologii de ultimă generație în vederea tranzacționării online."

"Compania noastră se adresează, printre altele, clienților doritori să tranzacționeze instrumente financiare pe piețele de capital și se bucură de un succes recunoscut în domeniu, precum și de colaborări cu diverse firme care activează pe piețele de capital. De asemenea, credem în parteneriatele pe termen lung, iar drept urmare cel mai fructuos parteneriat îl avem cu compania Trade1000 și ne bazăm pe potențialul minților sclipitoare care caută să investească și să se dezvolte pe alte piețe."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu