marți, 2 februarie 2016

Calculatoare SH de calitate

Cei care nu isi permit sa cumpere un calculator nou, de cele mai multe ori isi indreapta privirea catre calculatoare SH de calitate. De la baiatul meu stiu ca de foarte multe ori un calculator SH de calitate este mult mai bun decat unul nou, gasit la acelasi pret sau la un pret mai mare. E drept, e second hand, adica a mai fost folosit de cineva inainte, dar e bine pus la punct, are toate piesele necesare, e functional si sigilat. Cele mai multe firme ofera si garantie pentru calculatoare SH de calitate. Sa va dau un exemplu clar: in urma cu cativa ani ni s-a stricat calculatorul. Sa ne cumparam un calculator nou, cu specificatiile tehnice care ne interesau, nu ne permiteam, caci avea un pret destul de piperat. Cineva ne-a indrumat catre un magazin care comercializa calculatoare second hand de cea mai buna calitate, la preturi foarte mici. Ne-am dus cu inima cam indoita, caci nu ne venea sa credem in minuni. Pe atunci nu stiam ca exista si magazine online care vand calculatoare SH. Am intrat in magazin, i-am explicat vanzatorului ce dorim si ne-a recomandat calculatorul pe care el il considera potrivit. Cu garantie de doi ani pentru intreg, dar si garantie separata pe 2-3 ani la diverse piese componente.

Ma credeti sau nu, vreau sa va spun un singur lucru: a fost cel mai bun calculator pe care l-am avut vreodata. Inca mai functioneaza perfect, cu toate ca il avem de aproximativ 6-7 ani. O singura data au fost ceva probleme cu el, cand a inceput sa scoata niste sunete ciudate. Nu mai era in garantie. L-am dus la reparat tot la firma de unde il cumparasem. Au descoperit imediat ca se defectase sursa, lucru usor de reparat (schimbat) si deloc scump. Ne-au inlocuit sursa defecta cu una buna si ne-au dat iar garantie la calculator. Nu mai retin daca pentru un an sau doi, dar nici nu cred ca are mare importanta. Important este ca lumea sa inteleaga ca un calculator SH cumparat din magazin (clic pe linkul din primul paragraf) este la fel de bun ca si unul nou, ba de multe ori chiar mai bun, daca ne raportam la bani si la specificatiile tehnice. Trebuie doar sa avem incredere in noi, in alegerile noastre, dar si in faptul ca nici un magazin online nu isi permite sa se faca de ras si sa isi strice imaginea pacalind clientii. Interesul lor este sa isi vanda marfa, sa faca oamenii multumiti si sa se bucure de increderea tuturor, pentru ca magazinul sa aiba viata lunga si prospera. 

"In acesta categorie puteti selecta urmatoarele sub categorii de calculatoare second hand: calculatoare second hand amd, calculatoare second hand pentium 3 , calculatoare second hand pentium 4 , calculatoare second hand dual core sau core 2 duo .
Acesta este un magazin online ce comercializeaza calculatoare second hand , vanzari calculatoare second hand ploiesti, craiova, cluj, timisoara, brasov, constanta sau oriunde in tara in maxim 24 de ore prin curier rapid."
Profit de ocazie pentru a va recomanda sa fiti atenti, daca intrati pe site, si la aceste monitoare led second hand, caci sunt la fel de bune pe cat sunt si cele noi, dar au avantajul de a se gasi la preturi mult mai bune. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu