luni, 25 ianuarie 2016

Contabilitate. Bilant contabil. Audit financiar

Una dintre vecinele mele si-a deschis, in urma cu vreo trei ani, o firma. In ce domeniu activeaza e mai putin important acum, asa ca nu voi sufla un cuvant. In acest fel ma asigur ca nici nu se recunoaste in descriere. Cat e vara de lunga, seara de seara vecina sta la taclale cu alte doamne de pe scara. Sub geamurile mele (de ce oare avem apartamentul la parter?). In urechile mele sensibile, care au nevoie de liniste. Cum as putea sa mai scriu pe blog daca aud mereu discutii despre firma vecinei, despre contabilitate, bilant contabil, audit financiar, externalizarea departamentului de contabilitate la o firma specializata si multe altele pe aceeasi tema. Nu stiu daca am devenit experta intre timp, insa cu siguranta va pot spune aproape totul despre ce inseamna un bilant contabil. Pot chiar sa va spun cu mana pe inima ceea ce am mai aflat de la vecina mea fara sa vreau: Chronax este una dintre cele mai mari firme de contabilitate din Bucuresti. De curiozitate am intrat intr-o zi pe internet si am cautat firma Chronax, sa vad ce este cu ea. Intradevar, vecina mea avea dreptate. In materie de contabilitate sunt cei mai buni.



"Un concept inovator, Chronax a fost creat de un businessman de succes pentru a raspunde nevoii antreprenorilor romani de servicii integrate de tipul “one stop shop” pentru afacerea lor:

● Consultanta si Asistenta Juridica
● Audit si Expertiza Contabila
● Contabilitate si Fiscalitate
● Salarizare, Management si Resurse Umane
● Consultanta Antreprenoriala

Chronax promoveaza egalitatea de sanse in business si isi propune sa va ofere consultanta de specialitate fie ca sunteti un tanar antreprenor care crede in ideea sa dar nu stie cum sa o dezvolte si cu ce resurse, fie ca aveti deja o afacere si vreti sa-i aduceti valoare adaugata sau daca sunteti un investitor strain ce cauta parteneri de incredere care sa-i prezinte cele mai bune solutii pentru peisajul de business romanesc. La Chronax veti fi intampinat de o echipa de specialisti pregatiti sa se ocupe temeinic de fiecare segment al afacerii dvs."


Acum, pe mine nu ma deranjeaza cu nimic ca vecina are o firma, ca orice firma trebuie sa faca un bilant contabil, ca o firma e mai buna decat altele in domeniul sau de activitate. Dar de ce nu isi cheama vecina in casa prietenele, sa le povesteasca verzi si uscate? De ce vara imi sta sub geamuri, iar toata iarna povesteste chiar langa usa mea de la intrare? Poate ar trebui sa fac si eu un bilant contabil, un audit financiar, ceva, sa vad cat timp, bani si nervi am consumat in toti acesti ani, in vreme ce incercam sa ignor discutiile de la usa mea. :)))



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu