vineri, 5 februarie 2016

Mancare ieftina pentru caini si pisici

Cand am adunat de pe strada prima pisica, abia imi revenisem dupa o perioada lunga si grea din punct de vedere financiar. Prietenii apropiati mi-au spus sa imi vad de treaba mea, ca nu imi permit sa hranesc o pisicuta. M-am interesat imediat ce mananca acest animal, cam cat costa hrana pentru el, apoi am decis ca o voi pastra orice ar fi. Incet, incet, am adunat in casa patru pisici si un caine. Am incercat multe variante pana cand am ajuns la cea optima. Am rascolit internetul si magazinele fizice in cautare de mancare de caini ieftina, caci Bruno al meu nu e chiar micut si mananca destul de mult. Ma temeam ca ma va aduce la faliment cand va ajunge la maturitate. La inceputul lui februarie a implinit un an si o luna. Are in jur de 24 de kilograme si mananca. Mananca mult si bine. E sanatos, vesel si frumos, iar noi suntem cu adevarat fericiti, mai ales ca am descoperit cum sa il hranim sanatos fara sa ne ruinam. Am cautat si mancare de pisici ieftina, cea mai ieftina si mai buna dintre cele bune, caci vrem sa avem animale sanatoase si, in acelasi timp, sa putem manca si noi din banii pe care ii castigam. 


Tot ce va pot spune este ca am descoperit un petshop, Pet Direct, care comercializeaza o gama larga de mancare pentru caini si de unde doritorii pot cumpara inclusiv mancare de pisici ieftina. Am invatat in acesti aproape doi ani de cand am animale in casa ca e mult mai convenabil sa ma aprovizionez de la un petshop online, decat sa car in spinare saci cu bobite. Despre Pet Direct am aflat de la o prietena care are in grija vreo 26 de pisicute, toate adunate de pe strazi. De acolo se aprovizioneaza cu tot ce ii trebuie si mi-a spus ca este tare multumita. 


"Stim ca atunci cand oamenii si animalele petrec timp impreuna, se intampla ceva magic. Legatura rara care se formeaza astfel e atat de puternica incat afecteaza mai mult decat oameni, catei si pisici; influenteaza intreaga lume din jur. Promisiunea noastra e ca vom sustine intotdeauna formarea acestei legaturi, prin serviciile pe care le oferim, prin preturi corecte si prin loialitatea fata de tine.

Misiunea noastra este sa scurtam semnificativ timpul pe care il dedici cumparaturilor, in asa fel incat sa poti petrece mai mult timp jucandu-te cu prietenul tau pufos. Credem in transparenta si ne dorim sa va fim parteneri pe termen lung. Astfel, suntem dedicati unei idei simple: Livram fericire animalelor!

Pentru stocul magazinului nostru, am ales fiecare produs cu foarte multa atentie – in ceea ce priveste accesoriile, de exemplu, ne-am asigurat ca iti punem la dispozitie obiecte create cu grija de catre designeri care inteleg in totalitate nevoile unui animalut. Un alt exemplu sunt paturile si culcusurile – ele au fost selectate in asa fel incat sa devina o particica mereu binevenita din casa ta, care va transmite atat tie cat si prietenului tau cel mai bun senzatia ca sunteti, cu adevarat, acasa. 

Pet Direct este o companie care apartine unei echipe de iubitori de animale. Ne identificam cu tine pentru ca ne leaga afectiunea si grija fata de ele - vrem intotdeauna sa le vedem fericite. Vrem, de asemenea, sa iti fim alaturi in aventura in care ai pornit alaturi de animalutul tau, si sa te ajutam sa-l faci sa se simta mereu iubit, confortabil si in siguranta."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu