sâmbătă, 9 aprilie 2016

Amenajari interioare

In urma cu niste ani am avut ocazia de a merge in vizita la o familie care tocmai isi facese o multime de amenajari interioare la casa. Printre altele, acolo am vazut pentru prima data cum arata tavanul casetat si mi-a placut mult ideea. Intoarsa acasa, i-am povestit mamei mele tot ce aflasem despre ceea ce inseamna tavan fals, cum si de ce oamenii ales sa isi faca tavan casetat. Mai ales in situatia in care era ea, intr-o casa foarte inalta pe care o incalzea folosind o soba pe gaz, asa ceva i-ar fi prins de minune, caci ar fi incalzit camerele mult mai usor si, implicit, ar fi facut pe termen lung o mare economie de bani, platind mai putin la facturi. Din pacate, la acea vreme mama mea incerca sa iasa la liman traind de azi pe maine, caci postul pe care lucrase o mare parte din viata fusese desfiintat, iar pana la pensie mai avea cativa ani de zile. Nici eu nu stateam prea bine cu banii, sa o pot ajuta sa isi puna macar intr-o camera unul dintre acele modele de tavan fals despre care tocmai aflasem. 


Acele vremuri au trecut, mai bine sau mai rau. Mama nu mai este si sper ca acolo unde a ajuns a gasit tavan casetat sau macar suficienta caldura fara facturi enorme la gaz. Daca ati ajuns la acest articol dorind s aflati mai multe despre tavan fals, despre locul de unde pot fi cumparate materialele sau chiar despre diverse informatii in legatura cu acest subiect, sfatul meu este sa dati o fuga pe site-ul emenatwork.ro. La prima comanda veti primi o reducere de 5 %, iar daca va abonati aveti sansa de a fi primii care sa afle noutati legate de ofertele si promotiile puse la dispozitia clientilor, dar si de a citi o multime de articole care cuprind sfaturi practice referitoare la tavane false. 


"Descrierea serviciilor
Magazinul online www.eMenatwork.ro se afla in proprietatea S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L, fiind o platforma virtuala care dezvolta intr-o maniera accesibila, detaliata si corecta pentru clientii sai, servicii de comert cu materiale pentru constructii, amenajari si finisaje de interior si exterior, instalatii pentru echipamente electrice si HVAC.

Oferta comerciala cuprinde aproximativ 3000 de repere produs, grupate in cca. 25 categorii merceologice. Oferta merceologica genarala disponibila la www.eMenatwork.ronu se limiteaza doar la atat. Ne rezervam dreptul extinderii grupelor merceologice, actualizarii sau eliminarii produselor componente in functie de evolutia pietei in domeniu.
Pret
Preturile prezentate includ TVA - 24%.
Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.
Plata serviciilor 
Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua: numerar, plata online folosind cardul, cu cardul din showroom sau prin ordin de plata. 
Plata in numerar
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Insula Energiei S.R.L. din Oras Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, Sos. de Centura nr. 103. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. 
Plata folosind cardul la ridicarea produselor din showroom
La ridicarea produselor de la sediul Insula Energiei S.R.L. din Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, Sos. de Centura nr. 103. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. 
Plata online folosind cardul
Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat, iar in cazul in care livrarea se face cu un curier, costul de transport va fi mai mic prin eliminarea costului de ramburs."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu