miercuri, 13 aprilie 2016

Videointerfoane ieftine

Exista o multime de videointerfoane pe ElectraInstal.ro, pentru toate gusturile si toate nevoile. Si nevoie de video interfoane chiar este, atat la blocuri, cat si la case ori institutii, caci traim vremuri ciudate, in care nu mai suntem in sguranta nici macar in casele noastre, mai ales daca tentam hotii cu usi deschise. Nu pot uita vremurile de dupa revolutie, cand romanii au inceput sa plece peste hotare, impinsi de nevoi materiale, de dorinta de a vedea lumea, in cautarea unei schimbari. Cei mai multi se intorceau si povesteau ca in strainatate oamenii isi lasa usile descuiate, masinile ramaneau cu cheile in contact. Pur si simplu nu se temeau de hoti si nu foloseau videointerfon wireless sau alte sisteme de supraveghere video, caci nu existau persoane care sa intre in case ori sa fure masinile din parcari. Acele vremuri au trecut. Acum, si strainii sunt la fel de precauti ca si romanii. Nu stiu daca folosesc videointerfoane electra, dar cu siguranta au tot felul de sisteme de supraveghere care sa descurajeze hotii si, foarte important, sunt mult mai precauti si mai putin increzatori. Imi e dor de vremurile cand puteam lasa usa descuiata fara teama, imi e dor de zilele cand scara blocului avea usa larg deschisa si nici un strain nu se incumeta sa intre. 


Astazi, aproape orice bloc din orasul meu are un videointerfon electra. Ne spunea administratorul blocului la una dintre sedinte ca in asociatia de proprieteri unde el merge foarte des intalneste alti administratori care intreaba de videointerfoane ieftine pentru blocuri. Dupa cum lesne va puteti inchipui, el le recomanda intotdeauna videointerfoane electra. Voi, daca ati ajuns la acest articol cautand "videointerfon electra", "videointerfoane electra", "videointerfon wireless", "videointerfoane ieftine", "video interfoane", dati o fuga pe site-ul electrainstal.ro. 


"Principalul avantaj al modelelor de videointerfoane este faptul ca permit persoanelor dintr-o casa sa vada cine este la usa inainte de raspunde si de a permite accesul in locuinta. Aceasta este o masura foarte buna de securitate pentru absolut orice persoana, indiferent ca vorbim despre familii tinere, cu multi copii sau persoane in varsta care locuiesc pe cont propriu.

Electra Instal are in stoc mai multe tipuri de video interfoane – blocuri sistem digital duplex si videointerfoane duplex pentru case si vile - astfel incat toti clientii sa poata gasi aici produsele ideale. In plus, compania asigura cel mai bun raport calitate-pret si ofera variante de videointerfon ieftin, pentru toate buzunarele.
Panou exterior Video Smart pentru blocuri (acest tip de video interfon wireless are camera video Sony cu 142o domeniu de vizualizare, iluminare IR puternica, pentru vizibilitate buna in timpul noptii si un display electronic pentru lista de locatari)
Post interior Video Smart Color cu 3 butoane (este un videointerfon color care permite monitorizare video succesiva pe mai multe camere si are functii de convorbire, acordare acces, reglaj volum, selectarea sunetului de apel si semnalizare yala deschisa)
Post interior Video Smart Color cu 4 butoane (videointerfon Electra care ofera optiunile de monitorizare video, convorbire, acordare acces si reglare volum in 3 trepte)

De asemenea, Electra Instal ofera toate instrumentele necesare pentru functionarea acestor aparate – un kit videointerfon care cuprinde yala electromangetica inleigenta, unitate centrala de comanda si alimentare, tag de proximitate si doze audio-video cu patru iesiri."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu