sâmbătă, 9 aprilie 2016

Vitamine si minerale

Toata lumea stie (sper) ca organismul uman are nevoie de vitamine si minerale pentru a functiona bine, pentru ca noi sa fim sanatosi, sa ne regasim energia si sa avem pofta de viata. Tot mai multe persoane aleg sa duca un stil de viata sanatos, din care sa nu lipseasca miscarea si alimentele pline de vitamine si minerale. Acest lucru nu poate fi decat imbucurator, mai ales in aceste vremuri grele, cand poluarea si toate celelalte probleme ale pamantului ne dau fiori reci si ne fac sa ne intrebam ce avem de gand sa le lasam urmasilor nostri. Din pacate, unii inteleg ca o viata sanatoasa nu inseamna doar fripturi, dulciuri, leneveala in fata televizorului. Unii descopera ca alimentatia sanatoasa este foarte importanta abia cand analizele medicale nu ies asa cum ar trebui sau cand se simt slabiti fara un motiv clar. Sunt voci care sustin ca niste vitamine organice luate la timpul lor (fara a se exagera, desigur) pot face minuni. 


Tin minte ca lucram intr-o perioada foarte mult (de la 7 dimineata pana la ora 21, cu o pauza de doua ore la pranz) si ma simteam din ce in ce mai obosita, fara chef de nimic. Eram pur si simplu epuizata. De teama ca ar putea fi ceva grav, am mers la spital sa imi fac niste analize. Spre surprinderea mea, in afara de valorile colesterolului, care erau foarte mici, nu aveam absolut nimic. Medicul mi-a recomandat sa iau niste vitamine si minerale, sa ma plimb mai mult si sa fac in timpul liber doar ceea ce imi face placere. 


Vitamine organice puteti gasi la Herbagetica. "Vitaminele și Mineralele Organice de la Herbagetica au în componența lor doar nutrienți proveniți din surse vii (plante medicinale, alge marine, magneziu marin, drojdie-de-bere), nu au efecte adverse, compoziția lor fiind 100% naturală.
Biodisponibilitatea vitaminelor și mineralelor organice este cu aproximativ 35% mai mare față de cea a celor de sinteză. Acest grad ridicat de absorbție garantează o încărcare mai eficientă a organismului cu substanțele de care are nevoie."


"Povestea Herbagetica a luat naștere în 2010 în Brașov, orașul din inima României. Din dorinţa de a descoperi puterea extractelor din plante și mai ales de a împărtăși această comoară cu cei care au nevoie, s-au născut produsele noastre: naturale, organice, inovative.

Pentru noi calitatea este pe primul loc: investim calitate în produsele create, acest lucru fiind posibil prin parteneriate cu furnizori de încredere din Uniunea Europeană de la care provin extractele noastre standardizate.

Mulțumirea și satisfacția pe care le primim din partea clienților sunt neprețuite și reprezintă garanția calității produselor Herbagetica.

Dacă ați ajuns aici, pe site-ul nostru, ați făcut deja un prim pas important în descoperirea a ceea ce este necesar pentru sănătatea dumneavoastră. Restul este o plimbare în lumea vindecătoare a extractelor Herbagetica, în care veți găsi, cu siguranță, formule 100% naturale pentru vindecarea și armonia sănătății dumneavoastră."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu