miercuri, 25 mai 2016

Programari Clinica Medlife Grivita

Platforma ConsultaClick aduce in tara noastra un concept nou si extrem de util celor care doresc sa afle care este cea mai apropiata clinica ori cea mai buna, care sunt servicile medicale pe care le poate oferi, ce medici dau consultatii si tratamente, care le este programul si pretul. Dar, mai presus de toate, pe platforma ConsultaClick oricine isi poate face programari clinica dorita, la medicul preferat, in mod absolut gratuit, fara sa mai piarda timp umbland pe la cabinete, fara sa consume energie si nervi, Cei care doresc, pot intra pe aceasta platforma pentru a beneficia rapid si simplu de serviciul gratuit de Programari Clinica Medlife Grivita. Despre clinica Medlife Grivita toata lumea a auzit, iar cei care inca nu stiu de ea afla chiar acum. "Hyperclinica MedLife Grivita este prima unitate medicala prin intermediul careia MedLife a lansat conceptul de hyperclinica ce imbina serviciile medicale integrate cu profesionalismul si experienta specialistilor. In cadrul clinicii Grivita puteti beneficia de toate analizele medicale (inclusiv analize de genetica si anatomie patologica), de consultatii in peste 55 de specialitati si subspecialitati medicale, precum si de servicii complete de imagistica (radiologie, tomografie, mamografie si eco". 


Pentru programari clinica este destul sa intrati pe platforma ConsultaClick, sa selectati clinica dorita, sa cautati medicul potrivit si mai apoi sa urmati pasii ceruti pentru a face Programari Medlife Grivita. In conditiile in care unele servicii medicale incep sa isi piarda din credibilitate, iar timpul parca zboara mai repede ca oricand, faptul ca exista o platforma care ne vine in ajutor si ca putem face Programari medicale online doar pe ConsultaClick.ro mi se pare un lucru extraordinar, despre care ar trebui sa afle toata lumea. Si chiar asta incerc sa fac prin intermediul acestui articol, in asa fel incat mersul la medic sa nu mai para nimanui o corvoada, iar programarile sa se desfasoare rapid si fara batai de cap pentru cei care deja au o problema.


"Esenta proiectului nostru este reprezentata de platforma online ConsultaClick - un serviciu gratuit, accesibil 24/7 de programari online la medici si clinici ce acopera peste 70 de specialitati. In plus, platforma noastra ofera utilizatorilor (potentialilor pacienti) informatii suplimentare actualizate, transparente ce ii pot ajuta in alegerea celui mai bun specialist pentru nevoile lor:
Disponibilitate - agenda medicilor este vizibila instant si este actualizata in timp real. Astfel puteti selecta rapid cea mai potrivita zi si ora pentru consultatia dvs.
Locatie - localizati rapid sediul clinicii (prin Google Maps) si alegeti cea mai convenabila optiune
Pret - stiti de la inceput care sunt costurile implicate, fara surprize ulterioare
Recomandari - aflati experientele altor pacienti cu medicul pe care va ganditi sa il vizitati si evaluarile acestora privind profesionalismul, punctualitatea si amabilitatea saIn acelasi timp, oferim medicilor o solutie completa si usor de utilizat pentru administrarea propriilor programari si un mod eficient, profesionist de promovare a serviciilor lor si dezvoltare a portofoliului de pacienti."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu