miercuri, 25 mai 2016

Salopete de lucru

Salopete de lucru puteti gasi la firma Dispo Trading si chiar ar fi de preferat sa o faceti, pentru ca toate sunt de cea mai buna calitate posibila, au preturi de fabrica, pot fi gasite in diverse culori si modele, ba chiar pot fi si personalizate la cerere. O salopeta de lucru este ceva indispensabil in anumite situatii, asa ca alegerea trebuie sa fie facuta in asa fel incat sa respecte regulile in vigoare, sa ajute personalul sa se simta comod si in siguranta, sa fie rezintenta la spalat si la uzura si, de ce nu, sa nu coste o avere. Pe site-ul Dispo Trading puteti gasi salopete lucru pentru cei care lucreaza in industria alimentara, pentru cei care lucreaza in constructii si pentru cei care activeaza in service auto. Aceste salopete de lucru poarta marca Missena, o marca deja recunoscuta ca oferind produse de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi de pe piata. Aici puteti gasi salopete lucru din material textil, doc sau tercot, in diverse marimi, modele, culori, in functie de necesitatile domeniului in care vor fi utilizate. 

Voi aminti aici ca printre multele salopete de lucru se pot gasi pe site-ul Dispo Trading costum de salopeta din tercot, combinezon de lucru gros, combinezon de protectie din tercot, bluze de salopeta din doc, pantalon de salopeta cu buzunare multifunctionale, salopeta de lucru cu pieptar confectionata din tercot, pantaloni de salopeta cu pieptar, pantaloni de lucru din tercot, costum de salopeta cu pietar, confectionat din bumbac, jacheta cu buzunare multifunctionale, bluza de salopeta din tercot, pantaloni de lucru grosi, pantaloni de lucru universali lucrati din doc si multe, multe alte asemenea produse. 

Firma Dispo Trading are ca obiect principal de activitate importul si comercializarea de articole de unica folosinta, dar si productia de uniforme de lucru si echipamente de protectie. Ca urmare a experientei indelungate, firma a reusit sa castige un segment important de clienti in domeniul de activitate de echipamente de protectieprin faptul ca a oferit flexibilitate, promptitudine, dar si produse si servicii de cea mai buna calitate. Gama de produse si echipamente de protectie se adreseaza in special celor ce lucreaza in industria alimentara, in domeniul medical, in domeniul cosmetic, in service auto sau in domeniul constructiilor. Pentru mai multe detalii puteti intra direct pe site sau puteti folosi datele de contact. 



Date de contact:
Dispo Trading
Bd. Theodor Pallady nr. 287 ( incinta IOR ), etaj 1 , sector 3, Bucuresti
031 2289221

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu