joi, 18 august 2016

Plite profesionale

Plite profesionale am vazut prima data in occident, acolo unde totul era gatit asa cum scrie la carte, unde rapiditatea, eficienta, igiena si respectul fata de client erau litera de lege si te puteau face sa te indragostesti de bucataria altor popoare, de tarile respectvie, de tot ceea ce inseamna, in definitiv, civilizatie. In orice local care se respecta ar trebui sa existe echipamente horeca de cea mai buna calitate, care sa indeplineasca si standardele impuse de cea mai pretentioasa si aspra comisie a lumii, indiferent de zona unde se afla locatia. Daca doriti sa oferiti respect si sa primiti respect, daca vreti sa va numarati printre cei care sunt laudati si cautati, daca doriti sa va aliniati alaturi de cei care se simt occidentali, chiar daca traiesc in cealalta zona a lumii, alegeti sa utilizati plite profesionale (si, in general, echipamente horeca profesionale). Le puteti achizitiona la preturi bune de pe site-ul ContiGrup.ro, locul unde veti gasi echipamente de o calitate incontestabila, de care va veti putea folosi ani de zile fara nici o problema si care va vor ajuta sa faceti fata cu brio oricarei provocari. 


Asa cum spun chiar cei de la ContiGrup.ro, nu este vorba doar de un distribuitor de top (pana la urma, cine nu a auzit de ContiGrup.ro, dintre cei ce activeaza in domeniul horeca?), ci mai ales de un partener de cursa lunga, un partener cu adevarat de incredere. Cei interesati de echipamente horeca in principal si de plite profesionale in special, vor primi consultanta de specialitate daca doresc, inainte de achizitionarea produselor, dar si mai apoi, pe intreg parcursul folosirii lor. 


"Rezultatul? Performanta de top calibrata la adevaratele noi si o exploatare fara griji.
Totul pentru afacerea ta
Intelegem importanta unei astfel de investitii, de aceea oferim solutii de finantare la cel mai inalt nivel, special calibrate pentru afacerea dumneavoastra. Si pentru ca avem un portofoliu complet, Conti Grup acorda aceiasi atentie accesorilor de care afacerea dumneavoastra are nevoie. Recomandam intodeauna partenerilor accesorile potrivite, precum si momentul optim in care pot fi achizitionate."



"Servicii de consultanta
Pentru identificarea si stabilirea corecta a fluxul tehnologic
In vederea dimensionarii corecte a investitiei si a calibrarii investitiei in functie de factori cum sunt: dimensiunea, tipul de gastronomie (Italian, Chinezesc, Romanesc, International, etc) in situatiile in care nu este pus la dispozitie un buget.
Propuneri coerente de investitii step-by-step, cum ar fi achizitionarea in prima faza a echipamentelor si accesorii, urmand ca restul de materiale sa fie achizitionate ulterior
Servicii de service
Service pe perioada de garantie
Service post-garantie pe bazaar de contract, abonament sau la cerere
Finantare
Stim ce efort presupune o astfel de investie asa incat Conti Grup vine in intampinarea dumneavoastra cu servicii de finantare adaptate:
finantare in sistem leasing
finantare in sistem rate de pana la 1 an
posibilitatea de contractare prin inchiriere, cu drept de achizitie finala pt utilizator(leasing operational)"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu